Salgs & Handelsbetingelser

Salgs & Handelsbetingelser

Leverings- og returbetingelser

Aalborg Universitetsforlag tilstræber at levere bestilte bøger så hurtigt som muligt. Privatforsendelser leveres til nærmeste pakkeshop, med mindre det er tydeligt angivet i kommentarfeltet, at levering til privatadresse foretrækkes.

Forsendelser i Danmark vil normalt være fremme inden for 1-4 arbejdsdage, efter ordren er modtaget.
For Europa vil pakken være fremme inden for 2 uger, og oversøiske forsendelser svinger fra 2-12 uger afhængigt af destinationsstedet.

Vi afsender bestillinger dagligt med POST NORD

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle webbestillinger. Varen skal returneres i ubrugt og salgbar stand til:

FACTUM Books
Fibigerstræde 15
DK-9220 Aalborg Øst

Du skal selv betale returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Det er derfor en god idé at få en kvittering fra postvæsnet ved returnering af varen. Ved returvarer tilbageføres beløbet straks efter modtagelsen af varen.

 

Reklamation

Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Aalborg Universitetsforlag returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail og forklarer pro­blemet.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til: aalborg@factumbooks.dk

 

Aalborg Universitetsforlags ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med Aalborg Universitetsforlags leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Aalborg Universitetsforlags hjemmeside. Aalborg Universitetsforlag har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til os. Vi påtager os ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Aalborg Universitetsforlag påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler.