Forretningsbetingelser

Det er nemt og sikkert at handle online hos Aalborg Universitetsforlag. Vi vil foreslå, at du læser leverings­betingelserne, før du handler. Alle oplyste priser på siden er inklusive moms. EU-virksomheder og kunder uden for EU, både privatkunder og virksomheder, er fritaget for at betale moms.

Tekniske detaljer
Cookies (er standardindstilling) skal være slået til, for at du kan købe og betale på websitet.
For at bruge nogle af websites muligheder, skal du have en nyere webbrowser.

Betaling
Du kan købe vores bøger direkte på hjemmesiden med følgende betalingskort:

Dankort
VISA/Dankort
MasterCard
JCB
American Express

Alle køb bliver kontrolleret af E-Pay, som er din garanti for, at oplysninger fra dit kort ikke bliver misbrugt.

Aalborg Universitetsforlag får ingen oplysninger om dit betalingskort. Handel med betalingskort er SSL-krypteret (gjort ulæseligt for uvedkommende), og E-Pay er godkendt af PBS.

Aalborg Universitetsforlag registrerer kun de leveringsoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre handlen. Vi gemmer ikke Cookies (oplysninger, der gør det muligt at handle) med op­lysninger om din ordre på din maskine. 

Leverings- og returbetingelser
Aalborg Universitetsforlag tilstræber at levere bestilte bøger så hurtigt som muligt.

Forsendelser i Danmark vil normalt være fremme inden for en 1-3 arbejdsdage, efter ordren er modtaget.
For Europa vil pakken være fremme inden for 2 uger, og oversøisk forsendelse svinger fra 2-12 uger afhængigt af destinationsstedet.

Alle bøger sendes med faktura. Forsendelser til kunder i Danmark under 2 kg sendes som brevpost.

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle postordrevarer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:
Aalborg Universitetsforlag
Skjernvej 4A, 2. Sal
DK-9220 Aalborg Øst

Du skal selv betale returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Det er derfor en god idé at få en kvittering fra postvæsnet ved returnering af varen. Vi overfører inden 14 dage beløbet for den pågældende returvare til den bankkonto, som du har oplyst os.

Bemærk venligst, at der ikke er returret på e-bøger.

Reklamation
Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Aalborg Universitetsforlag returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail og forklarer pro­blemet.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til: aauf@forlag.aau.dk

Aalborg Universitetsforlags ansvar
Det forudsættes, at du er bekendt med Aalborg Universitetsforlags leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Aalborg Universitetsforlags hjemmeside. Aalborg Universitetsforlag har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til os. Vi påtager os ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Aalborg Universitetsforlag påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler.  
 

Ultimate Web